Donosimo ideje kako da iznenadite partnera za Dan zaljubljenih

Razmišljajte o svom partneru i neka taj poseban dan ljubavi bude itekako za pamćenje. Bliži se Dan zaljubljenih, još jedan datum koji zahtjeva da se posvetimo malo više svojim partnerima. I, dok jedni biraju kraći romantični put u Rim, Pariz, Budimpeštu, i druge romantične gradove, drugi pak više vole da ovaj lijepi datum proslave u toplom domu i uz poneki skroman, ali lijep poklončić.

Za 14. februar muškarci su ipak u većem problemu. Treba svake godine izabrati neki originalan poklon kojim će ponovo osvojiti srce svoje drage.

Romantičan gest

Ukoliko je vaš muškarac jedna romantična duša, a mnoge bi vam na tome pozavidele, onda se i vi potrudite da ga raznježite. Sasvim sigurno bi jako volio kada biste uključili vašu kreativnu stranu i tako izradili neke vaše zajedničke fotografije i ubacili ih u lijepi foto-album.

Gotovo  sve fotografije na mobilnim telefonima, a album je postao veoma romantičan, pa čak i ekskluzivan način da se podsetite najlepših trenutaka u vašem životu.

Garderoba je uvijek pun pogodak

Uglavnom, muškarci vole jednostavne poklone, one koji mogu da im posluže ili koje bi uvijek rado obukli, te tako poklon kao što je majica za trening, šorts za trening, bokserice za spavanje ili košulja mogu biti odličan izbor.

Film i kokice - uživajte

Ne treba zapostaviti odlazak u bioskop ili na kolače. Bisokop je uvijek dobar izbor, izdvojite dva sata za vas dvoje i uživajte u kokicama i grickalicama dok gledate novi film.

Odlazak u poslastičarnicu je uvijek in, a pogotovo sada kada postoje i zdravije varijante poput sirovih torti i kolača, pa možda idealan dejt za Dan zaljubljenih može biti upravo odlazak na isprobavanje novih poslastica u gradu.

Gedžeti su ono što muškarci žele

Većina muškaraca voli tehnologiju i gedžete, tako da nove slušalice za telefon, smart maska za telefon ili novi zvučnici za kompjuter - sigurno su dobar odabir za poklon.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić