Ova boja je apsolutni hit ove sezone - Ne oklijevajte da eksperimentišete

Moda vraća "tinejdžerski izgled" na velika vrata.

Barbi-roze boja je u prošlosti bila rezervisana za djevojčice i vrlo smjele dame. No, zahvaljujući filmu "Barbie", u kojem glume Margo Robi i Rajan Gosling, a kome se predviđa uspjeh enormih razmjera, modna industrija je vratila ovu boju na velika vrata.

Upečatljiva pink ka ciklama nijansi sjajan je način da budete primjećene. Bilo da se odlučite za aksesoar, haljinu, štikle ili čak ruž u ovoj nijansi, znajte da će sve oči biti uprete u vas.

Iako najbolje stoji plavušama i crnkama zbog kontrasta boja, preporučujemo svakoj dami da se usudi na makar jedan odevni komad ove nijanse.

Cipele

Sandale su nam neophodne svakog ljeta, a ove godine deblje potpetice sa platformom i plutom vratile su se na velika vrata. Za bilo koju vrstu štikli da se odlučite, savjetujemo da se odvažite i odaberete ovu smjelu boju, pogotovo ako nosite crni ili bijeli autfit.

Kontrast će biti nestvaran.

Torba

Ukoliko je vaša odjevna kombinacija jednobojna, najbolji način da je "razbijete" jeste da ponesete ciklama torbicu.

Ne ustručavajte se da eksperimentišete oblikom; samo zato što je boja jaka, ne znači da kroj mora da bude sveden.

Igrajte se sa stilom!

Haljina

Ukoliko ste na moru "nabacili" malo boje, obavezno kupite haljinu u ovoj nijansi.

Istaći će apsolutno sve što je potrebno, za koji god materijal i kroj se odlučile.

Ruž za usne i nokti

Iako većina nas obožava roze boju kada je u pitanju ruž za usne, uglavnom je praktikujemo u nježnijim nijansama jer izgleda elegantnije. Međutim, ukoliko u planu imate gala veče ili izlazak u klub, slobodno se odlučite za jarkiju varijantu.

Takođe, možete da se vratite u tinejdžerske dane i "podmladite se" izborom gela ili laka za nokte u ovoj boji .

Kombinezon

Nedavno je na događaju na kome se okupila cijela porodica ćerka Kraljice Leticije ponela kombinezon jarke boje, koji je na pravi način pokazao kako roze stoji djevojkama svijetle puti.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić