6 najboljih vrsta šiški za žene okruglog lica

Ako su ikad šiške bile popularne - to je sad! Od francuskih šiški Belle Hadid do lepršavih šiški Millie Bobby Brown, stil koji uokviruje lice doista je posvuda ove sezone - a ako razmišljate o šišanju, imate na izbor bezbroj varijanti.

Ove godine crvenim tepisima i modnim pistama dominiraju šiške u stilu zavjesa i pariški stil. Naravno, uprkos njihovoj popularnosti, ideja o isprobavanju šiški takođe može biti zastrašujuća.

Jedna od najvažnijih stvari koju morate uzeti u obzir kad radite šiške je oblik vašeg lica. Iako se možete odlučiti za bilo koji stil šiški koje vam srce poželi, postoje određene vrste šiški koje su prikladnije određenim oblicima lica.

Budući da ove šiške doslovno uokviruju vaše lice, moći ćete pronaći raznolikost koja naglašava i laska vašoj prirodnoj strukturi kostiju lica odabirom određenog tipa.

Tražite šiške za okruglo lice? Prije svega, stilist Blake Reed Evans, napominje da mnogi ljudi vjeruju da imaju okruglo lice.

"Okruglo lice je najšire na obrazima, a zatim se lagano sužava na sljepoočnicama i čeljusti, obično nadopunjeno prekrasnim obrazima", kaže za Bustle.

Frizerka Jennifer Korab smatra da je važno uzeti u obzir prije rezanja koliko vremena i truda je žena spreman uložiti u oblikovanje šiški, jer neke vrste šiški zahtijevaju više održavanja od drugih.

1.Tupe šiške

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković