Ovaj napitak će MOMENTALNO zaustaviti svaku glavobolju

Ljudi koje pate od migrene znaju koliko je jak taj bol.

Migrena vas može uznemiravati, usporiti normalan život i funkcionisanje, a nije je uvijek moguće liječiti.

Ponekad lijekovi i injekcije protiv bolova ostaju nemoćne pred njom. Ali, postoji metoda za koju kažu da pomaže praktično svim ljudima. Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicinekoja momentalno eliminiše bol (za samo 5 minuta) ali je neprijatnog ukusa…

Predložena metoda liječenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam treba je himalajska so, limunov sok i malo limunove korice.

Odaberite so visokog kvaliteta. Najbolje je da koristirte Himalajsku kristalnu so, jer je obogaćena mineralima. Ova so sadrži čak 84 elementa, a može vas spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo serotonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kisjelo-alkalni balans u organizmu.

Zatim, iscijedite sok od 2 limuna, narendajte malo korice od limuna i dodajte u to 2 kašičice himalajske soli. Promiješate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl). Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je jako neprivlačan, ali ovaj napitak djeluje za samo 5 minuta. Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavjetujte sa stručnjakom prije nego što se odlučite za ovaj tretman.

Izvor:Kolektiv.me