Uzorak koji je uvijek popularan: Dobro došli u tropski klub

Teško da će se žene, pa i hrabriji muškarci ikad zasititi uzoraka koji asociraju na tropske krajeve, njihove živopisne nijanse te svu raskoš egzotične flore i faune.

Apsolutni must have svih ljubitelja mode ovog ljeta biće tropski print, koji svojim šarenim bojama doziva opuštenost i dobro raspoloženje.

Tokom ljeta nosimo i razne komade garderobe s uzorcima, a ništa tako ne podsjeća na ljeto kao privlačni tropski uzorak. Riječ je o komadima garderobe obogaćene uzorcima koji su u vidu tropskog voća i cvijeća, a najčešće ćete ih naći na suknjama, haljinama i košuljama.

Uz dolazak toplijeg vremena poželjećete da svoj stajling upotpunite barem jednim komadom odjeće koji sadrži tropske motive, a na listu prioriteta možete uvrstiti kratke hlače s visokim strukom u tropskim bojama ili haljinice i trendi topove koji otkrivaju gornji dio stomaka. Na taj način ćete postati dio hedonističke tropske avanture.

Kombinovanje

S tropskim printom teže je upotpuniti kombinaciju, ali to ne mora predstavljati nikakav problem jer baš zbog toga svoj tropski outfit možete dopuniti jednostavnijim odjevnim predmetima, jednobojnim sandalama ili torbicom, a modni dodaci poput cvjetova, rajfova i krupnog nakita neće vam biti potrebni.

Odjeću s tropskim printom možete pronaći u gotovo svakoj high street trgovini, pa na vama je samo da zaronite u veselu ponudu i izaberete svoj idealan komad. Ukoliko se odlučite za suknju sa tropskim uzorkom najbolje je da ostatak kombinacije bude jednobojan, kako ne biste izgledali prešareno. U tom smislu birajte neutralne nijanse garderobe (crne, bijele, boja kože…).

Lepršave haljine i kombinezoni s printom idealno i ponosno nose etiketu savršene ljetne uniforme. Uz njih nam ne treba mnogo detalja, nakita i ukrasa jer su one sve što nam je potrebno za savršeno modno opušteno poslijepodne ili zabavne i razigrane šarene večeri.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković