Kompleksi zbog kojih muškarci lažu

Bilo da ste muškarac ili žena, koliko god da ste zadovoljni sobom i svojim životom, rijetko ko je u potpunosti lišen kompleksa. 

Evo, zbog čega se muškarci stide i zbog čega najčešće lažu…

1. O godinama
Dok u tinejdžerskim danima lažu da su bar pet godina stariji, vremenom se situacija drastično mijenja, pa četrdesete postaju tridesete.

2. O visini
Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta se često osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte s potpeticama.

3. O primanjima
Dobar automobil i novac su san skoro svakog muškarca. U današnje vrijeme kada je spoljašnost privlačnija od one prave unutrašnje ljepote, teško je ostati pribran. Upravo zbog toga se muškarci osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani. 

4. O kozmetici i njezi
Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke, sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca rado isproba proizvode za njegu lica, tijela i kose.

 

5. O broju kilograma
Težina je svakako nešto o čemu većina žena ne želi da priča, a ako je potrebno, bez ikakve griže savjesti će i slagati. Slično je i s muškarcima, ali u oba smjera. Istraživanja su pokazala da će 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, u zavisnosti od toga da li pate od kompleksa nedostatka ili viška kilograma.

6. O seksualnoj aktivnosti
Seksualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama provuče i poneka laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

7. O veličini polnog organa
Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer je od pamtivijeka upravo veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet, što potvrđuje veliki broj žena, muškarci žele da vjeruju u suprotno.

8. O masturbaciji
Šta god vi mislili o svom partneru, morate biti svjesne da čak 99 posto muškaraca redovno masturbira. Ako vam se to ne sviđa – onda bolje ništa i ne pitajte.

 

Izvor: Zadovoljna.hr