Pet načina da budete romantični u digitalnoj eri

Ko kaže da je romantika nestala samo zato što smo u digitalnoj eri? Sada, više nego ikada, postoji načina da nekome pokažete svoje emocije, kreativnost i romantičnu stranu. Ukoliko imate dragu osobu razmislite o nekom od njih. 

Pisma

Ljubav se vjekovima ručno prenosila na papire koji su obilazili svijet noseći najljepše riječi ljubavi od kojih su neke postale svjetski poznate. Danas možemo uradili isto i niko nas u tome ne sprečava. Ali, da bi poruka brže stigla možemo se poslužiti i elektronskim alatima. Postoje brojni sajtovi za elektronska pisma koja imaju različite formarte, fontove, pozadine, preslikavaju pisana slova, dodaju slike, animacije itd… Ukoliko nemate mnogo talenta za pisanje postoje brojni sajtovi koji vam nude citate i divne tekstove čije djelove možete ubaciti u svoju ideju. Tehnologija je pomogla parovima koji imaju vezu na daljinu jer video poziv rješava sve.

Tajna dopisivanja

Aplikacije za dopisivanje se sve više razvijaju i imaju toliko opcija da je pravi užitak četovati naročito kada ste u fazi upoznavanja ili tajnog dopisivanja sa nekim. Pored emotikona koji su ušli u naša svakodnevna dopisivanja i osvojili srca svih postoje razni stikeri i interaktivne animacije koje prikazuju ljubav na brojne načine. Njih možete podesiti tako da vam obavještenja ne izlaze na ekranu, a dodatne opcije učiniće da vaše dopisivanje postane prava umjetnost. 

Slike i fotografije

Nacrtajte nešto standardnim opcijama belog papira i raznih boja za crtanje. Nacrtajte nešto voljenoj osobi, a ukoliko ne znate da crtate sve će prerasti u veoma zanimljivu šalu. Koristite aplikacije da napravite kolaže u ime vaše zaljubljenosti i dodajte posebne ramove i dekoracije u obliku srca i reči nježnosti između. Napravite prezentaciju u kojoj će se smjenjivati vaše fotografije praćene omiljenom pjesmom.

Igre

Pronađite zanimaciju u kojoj najviše uživate i igrajte je čak i kada niste zajedno. Veoma je zanimljivo kada parovi igraju igru pogađanja i koliko znaju jedno o drugom. Nađite način da se zajedno zabavljate igricama koje će podstaći smijeh i vaše zbližavanje i bolje upoznavanje.

Muzika i poezija

Postoje brojne romantične pjesme poznatih muzičara širom svijeta koje možete proslijediti voljenoj osobi. Ali pored toga možete i sami kreirati svoju muziku igrajući se u nekom od programa za instrumente, miksovanje i stvaranje muzike. Na internetu možete pronaći razne stihove ali i nekoga ko će ih za vas napisati. Možete kosistiti snimanje glasa da zabilježite nešto sto svirate, pjevate ili recituje, a najbolje od svega je da snimite video.

 

Izvor i foto: bizilife.rs

Tekst objavila: Sanida Kajević