Džemper - najdraži izbor za hladnije dane

Nalazimo se pred danima koji vole udobnost i cosy izgled popraćen šik modnim prizvukom, a odjevni predmet koji vrlo uspješno objedinjuje sve navedeno definitivno je džemper.

Unazad nekoliko sezona džemper je komad koji se izuzetno popularizovao i pronašao svoje mjesto u ormarima brojnih trendseterki, pa nema baš nikakvog razloga da i vi ne zavirite u aktuelnu ponudu i nabavite odlične modele.

I grije i stilizuje vas

Osim atraktivnog izgleda, džemper krije i funkcionalnu stranu koja u nešto hladnijim danima nije nimalo zanemariva. Naime, budući da će nas vrlo brzo dočekati nešto niže temperature, slojevite kombinacije koje uključuju oversized džempere definitivno su jedne od najdražih, a razlog zašto je to tako leži u činjenici da je riječ o udobnoj i šik modnoj kombinaciji koja sigurno neće razočarati. Govorimo li o savršenom dnevnom outfitu možemo se složiti kako pobjedu definitivno odnose omiljene teksas pantalone u kombinaciji s mekanim oversized džemperom.

Ono što ovu kombinaciju čini toliko omiljenom bez imalo razmišljanja je opuštena i pomalo minimalistička modna nota, koju možete upotpuniti odabirom detalja koji će naglasiti vašu ličnost i divno zaokružiti cijelu modnu priču.

Omiljene high street trgovine predstavile su jesenje kolekcije, ali pomalo to čine i s onim zimskim, a ono što možemo zaključiti iz dosadašnjeg asortimana činjenica je kako ove sezone prevladavaju nježne zemljane, ali i pastelne nijanse, ali nećete pogriješiti ni ako odaberete džemper sa šarmantnim uzorkom, kakve su nam u djetinjstvu ručno plele naše bake.

Krop top

I krop top trend je bukvalno svuda. Ne može nijedno godišnje doba da prođe bez ovakvog trenda, pa čak i kad je hladno vrijeme. Možete ga kombinovati uz bilo šta - elegantnu, ali i opuštenu kombinaciju. Za elegantnije momente izaberite suknju olovka kroja ili pantalone s visokim strukom i krop top džemper, a možete da obučete i košulju ispod.

Izvor: Nezavisne novine