U kilotama uvijek izgledajte chic i trendy

Najatraktivniji model pantalona je već zavladao na tržištu mode, a nakon trendseterki koje su prve ponijele kilote, ove udobne i chic pantalone su brzo osvojile dame širom svijeta, te sada predstavljaju IT komad za ljetnu sezonu.

Ove pantalone, koje se najbolje mogu opisati kao nešto između suknja-pantalona i bermuda, poprilično su zahtjevan modni komad, ali su isto tako izuzetno efektne, zbog čega su neizostavni dio garderobera većine fashion dama.

Kombinovanje

Osim što posjeduju fantastičnu siluetu, široke i blago volumenizirane nogavice koje izgledaju veoma trendy, ove pantalone su ujedno i veoma praktične i jednostavne za stilizovanje.

Kilote se prilagođavaju svakom modnom stilu, te se mogu nositi uz sve odjevne komade: od klasične košulje i blejzera, do crop topa.

Takođe, možete ih nositi s različitim aksesoarima, a najbolje je da ih kombinujete s atraktivnim mules sandalama, elegantnim ravnim baletankama, patikama ili sandalama sa block petom.

Prednost kilote pantalona je i u tome što su jednostavnog kroja koji dobro stoji svakom tipu građe. One su u stvari suknja-pantalone, imaju široke nogavice, što im daje posebnu liniju i veoma su udobne i lagane.

Vizuelno izdužuju noge

Kilote pantalone mogu vizuelno da vam izduže noge i svaka dama koja ih nosi izgledaće vitkije.

Ove trendi pantalone nose apsolutno svi, od modnih urednica do svjetski poznatih dama. Možete ih lako kombinovati uz bilo koji odjevni komad, a naročito uz košulje i majice koje idu uz tijelo. Najbolje idu s visokim potpeticama koje dodatno izdužuju noge i čine vas vitkijom.

Kilote pantalone možete naći u raznim materijalima kao što su pamuk, čipka, svila. Mogu biti u raznim bojama i dezenima i na vama je samo da odaberete kakve želite.

Izvor: Nezavisne novine