Povratak trenda iz djetinjstva: Šnale su ponovo u modi

Na radost mnogih obožavateljki ukrasa u kosi, ove sezone vratio se trend iz djetinjstva - šnale.

Ukrasni kamenčići, biseri.... čak i obične metalne šnale nanizane u redu u kosi preplavili su Instagram profile mnogih poznatih blokerki i modela i najavili da će ove sezone biti pravi hit.

Ovo su šnale koje će se najviše nositi ove sezone.

Biseri

Frizuru možete ukrasiti ukosnicama sa biserima. Stoje na kosi bilo koje nijanse - i svijetloj i tamnoj, čak i crvenoj. Nije potrebno da sve budu iste, možete koristiti različite šnale, dovoljno je imati biserne motive.

Ukrasni kamenčići

Takođe, ako želite biti u trendu, svoju frizuru možete ukrasiti i ukosnicama sa kamenčićima. Ovaj trend je karakterističan za osamdesete i devedesete godine, a da biste izbjegli kič, nemojte pretjerivati.

Natpisi

Šnale s natpisima su veliki hit ove sezone. "Baby", "boss", "girl", "sexy" ili natpisi omiljenog poznatog modnog brenda samo su neki prijedlozi. Ovakve šnale voli Bela Hadid. Ukosnice s natpisima zahtijevaju prostor, tako da ih djevojke stavljaju najčešće  sa strane iznad uha.

Različiti motivi

Ako koristite šnale s motivima, da ne biste izgledali kao vaša nastavnica engleskog u osmom razredu, koristite nekoliko ukosnica sa cvjetnim motivima odjednom (cvijeće, lišće i slično) - i bolje je da šnale nisu iste.

Kombinacije

Jednostavne metalne ukosnice takođe su u trendu. Za upečatljiviji izgled možete koristiti nekoliko ukosnica odjednom. Modne blogerke predlažu kombinacije nekoliko šnala u jednoj frizuri. Izgledaćete odlično ako kombinujete šnale sa biserima sa ukosnicima u vidu natpisa koje su takođe obložene biserima.

Izvor:Nezavisne novine