Jovica Rečević savjetuje Veljovića

Milovan Pavićević novi je načelnik Centra bezbjednosti Podgorica, odlučio je Kolegijum Uprave policije.

Pavićević, koji je do sada bio savjetnik direktora Uprave policije, je u ranijem periodu između ostalog obavljao i poslove pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije i načelnika CB Nikšić.

„Dosadašnji vd načelnik CB Podgorica, Dragiša Mugoša, koji je bio na toj dužnosti od momenta kada je mjesto načelnika CB-a bio upražnjeno, nastaviće da obavlja poslove komandira Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica, koje je i inače obavljao u ovom periodu“, saopštila je Uprava policije.

Jovica Rečević, koji je u prethodnom periodu bio načelnik CB Podgorica, je od danas savjetnik direktora Uprave policije.

Novi načelnik Centra bezbjednosti Berane od danas je Miodrag Božović, koji je i u prethodnom periodu obavljao poslove načelnika tog CB-a, odlučio je Kolegijum Uprave policije.

Dosadašnji načelnik CB Berane Velimir Furtula će obavljati poslove glavnog policijskog inspektora u okviru Sektora kriminalističke policije u kojem je bio raspoređen prije nego što je postavljen za načelnika tog CB-a.

Izvor:rtcg