Podrška Milatoviću u drugom krugu

Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april i pozvao sve njihove i članove i simpatizere da glasaju za novog predsjednika Crne Gore.

Pobjeda Jakova Milatovića će kažu označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će, dodaju, u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja.

Iz GP URA poručuju da Milatoviću i njegovom izbornom štabu stoje na raspolaganju u logističkom i svakom drugom smislu kako bi pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija.

"Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspjeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti. Sve priče o podjelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata. Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos", zaključuje se u saopštenju.

izvor:rtcg