Došlo je vrijeme da se svode računi i da se odgovara

Dosta se čudnih stvari dešavalo u Crnoj Gori i sada je došlo vrijeme da se svode računi i da svako odgovara za urađeno, poručio je premijer Dritan Abazović. Istakao je da Crnu Goru najviše remete ljudi koji rade nezakonito.

On je iskazao žaljenje što je došlo do toga da je morala biti povećana bezbjednost novom glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i novinarki Oliveri Lakić."Nadam se da će biti omogućeno da dođemo do nalogodavaca i izvršitelja napada i prijetnji na novinare", kazao je Abazović.Premijer je, na pitanje Portala RTCG, kazao da je sve što će se raditi "projektovana politička aktivnost na oslobađanju Crne Gore od kriminala i korupcije".

"Nadam se da će rezultati u narednom periodu biti još vidljiviji. Mislim da će događaji, bili politički ili pravni, koje dešavaju i koji će se dešavati, dovesti do zaključaka", poručio je on. Iskakao je da je mafija napravila veliku štetu držćavnim interesima."Nije Solana jedini slučaj u kojem se desila pljačkaška privatizacija sa pečtom države. Dosta se čudnih stvari dešavalo, sada je došlo vrijeme da se svode računi i da svako odgovara za urađeno", poručio je premijer.

 Izvor: Rtcg