Đukanović: Nemoralno je od Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste

Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste koji mu se ne sviđaju. Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast. A sad je krenuo da to čini i prema meni lično - poručio je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović.

Kako dodaje Đukanović uložio je sav napor da se izvršna vlast konstituiše.

''Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobjede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše.Činio sam to i činim zbog odgovornosti prema Državi za čiju sam obnovu, za razliku od premijera, bez ostatka radio i izvjesno glasao. I za čiji napredak i dalje radim. Iako imam sve manje poštovanja prema Vladi i njenom premijeru'', napisao je Đukanović na Tviteru.

Kako dalje navodi, sabira sve više utisaka da neznanje nije jedini i najvažniji razlog njihovog neodgovornog upravljanja državom.

''Ne mora premijer da brine da iza bučne kritike Vlade ovih dana skriveno stojim ja.

Ne samo zato što se ne skrivam kada kritikujem, nego zato što nikada nijesam, a i neću, preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore. Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi'', zaključio je Đukanović.

Izvor:portal analitika