Opozicija da objedini političku snagu

Opozicione partije moraju da pokušaju da objedine političku snagu, makar one koje dijele iste ili slične vrijednosti, kazao je poslanik Ujedinjene Crne Gore (UCG) Goran Danilović.

On je Danu rekao da opozicija mora da pripremi vlastite politike za zajedništvo koje se očekuje i da svi bez izuzetka moraju za isti sto, ukoliko, kako je naveo, ne planiraju da budu uz Demokratsku partiju socijalista (DPS).

UCG je, kako je kazao Danilović, među prvima saopštila da moraju da pokušaju sa objedinjavanjem političke snage u opoziciji, makar među onima koji dijele iste ili slične vrijednosti.

Prema njegovim riječima, mora se preći preko razmirica i saopštiti odlučan i jasan stav da idu rame uz rame u odlučujuću borbu za slobodu Crne Gore. Prvi koraci, kako je kazao Danilović, najteži su i zato ih treba uraditi tiho.

“Mi smo tu, bez ucjenjivačkih namjera, samo tražimo jasnu zajedničku politiku. Trenutak je da za isti sto sjednu Demokrate i Demokratski front, a potom i svi drugi koji neće nikada priskakati u pomoć DPS”, naveo je Danilović.

Izvor:MINA