Ivanović, Vukšić, Dobriša i Sindik napustili SNP

Jedan od osnivača Socijalističke narodne partije (SNP) Branko Ivanović i još trojica odbornika u kotorskoj Skupštini napustili su tu stranku i vratili članske kartice.

Partiju su napustili odbornici Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik."Obavijestili smo Skupštinu opštine Kotor da Klub odbornika SNP (Vukšić, Dobriša i Sindik) od danas nosi naziv Klub odbornika „Nama možete vjerovati – dr Branko Baćo Ivanović“, odnosno da SNP više nema odbornike u kotorskom parlamentu", kaže se u saopštenju.

Bivši odbornici SNP-a podsjećaju da je izborna lista SNP na lokalnim izborima u Kotoru nosila naziv „Nama možete vjerovati – SNP – Branko Ivanović“, da su samostalno izašli na izbore i ostvarili rezultat.

"Uprkos negativnom efektu koalicije Ključ, koju ste na državnom nivou zdušno podržali i Vi i cijelo Vaše – novo rukovodstvo SNP, zajedno sa bivšim predsjednikom Srđanom Milićem, kao i sa sadašnjem predsjednikom kotorskog SNP, Ljubenkom Borovićem", kaže se u pismu predsjedniku partije Vladimiru Jokoviću.Bivši odbornici SNP-a navode da su se, za razliku od Jokovića, oštro protivili toj koaliciji.

"Vrijeme je još jednom pokazalo da je majstorsko rešeto pošto su rezultat koalicije „Ključ“, kao i naš rezultat ostvaren samostalnim nastupom u Kotoru - pokazali ko je bio u pravu", navode Ivanović, Vukšić, Dobriša i Sindik.

 

Izvor:mina