Ekipe na terenu, svi putevi prohodni

Dežurne ekipe bjelopoljske Službe za održavanje saobraćajnica od ranih jutarnjih sati su na terenu, a kako je saopštio tehnički direktor JKP „Lim“, Senad Pačariz, sve prioritetne saobraćajnice su prohodne, tako da nema problema u funkcionisanju saobraćaja.

Tehnički direktor JKP „Lim“, Senad Pačariz, rekao je da spremno dočekuju naredne zimske dane, da imaju svu neophodnu mehanizaciju, kao i dovoljne količine rizle i soli.

„S obzirom da su sniježne padavine počele, već smo angažovali našu ekipu, koja je i tokom prazničnih dana spremna da se uključi u održavanje puteva na teritoriji naše opštine. Službe su angažovane u gradu i prigradskim naseljima, a radimo i na čišćenju puta prema Opštoj bolnici, jer nam je to prioritet. Uključeni su čistači sa posipačima soli, za sada nema poziva iz ruralnih područja, ali imamo potpisane ugovore sa mještanima određenih područja koji imaju neke mašine, kako bi mogli da intervenišu i prije nego što naše službe stignu na teren“, saopštio je Pačariz.

Kako je objasnio ovo nije količina snijega koja bi mogla da napravi veće probleme, niti koja zahtijeva veću dinamiku rada, ali ipak poručuje građanima da budu bezbrižni, jer će, kako je dodao, JKP “Lim” preduzeti sve neophodne mjere kako bi tokom zimskog perioda svi putevi na teritorije naše opštine bili prohodni.

„Očekujemo da će narednih dana biti većih sniježenih padavina, koje će vjerovatno biti propraćene i niskim temperaturama, što će nama svakako otežati radove, ali mi smo svakako spremni“, istakao je tehnički direktor JKP „Lim“, Senad Pačariz.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE