Sjutra se obilježava Dan Opštine Bijelo Polje – 3. januar

Svečana sjednica Skupštine Opštine Bijelo Polje, povodom 3. januara Dana Opštine, biće održana sjutra od 12 časova u Centru za djelatnosti kulture ‘’Vojislav Bulatović Strunjo’’. Sjednicu će direktno prenositi Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje. Na ovoj svečanosti će između ostalog biti uručene i Trećejanuarske nagrade, Amri Štulić dip. inženjer tehnologije i Damiru Kijamet dip. inženjer elektrotehnike, kao i Odbojkaškom klubu Jedinstvo.

Kako je saopšteno iz Službe za protokolarne poslove, povodom Dana opštine predstavnici lokalne uprave, političkih partija i boračkih organizacija položiće sjutra u 9 časova vijence na spomenik Palim borcima. Nakon toga, u okviru programa obilježavanja 3. Januara, u 9 časova i 30 minuta biće otkrivene biste Avdu Međedoviću i Dragomiru Brajkoviću u Parku pjesnika.

Sjutra u 11 sati i 15 minuta biće zvanično otvoren i most u Njegnjevu, a predstavnici lokalne uprave i crnogorski zvaničnici će obići i radove na raskrsnici prema Bjelasici (Ravna Rijeka).

U sali Centra za kulturu povodom Dana Opštine, sa početkom u 20 sati, biće izvedena predstava ''Primadone'',  u režiji  Irfana Mensura. U predstavi igraju Tanja Bošković i Rada Đuričin.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE