Prve bebe rođene u 2019. u Bijelom Polju su blizanci

Prve bjelopoljske bebe rođene u novoj, 2019. godini su blizanci, saopštili su sa ginekološko - akušerskog odeljenja.

Snabdijevanje električnom energijom na području opštne je uredno, u dane praznika  nijesu predviđena isključenja struje, a u slučaju vanrednih okolnosti biće  angažovane dodatne ekipe. Eventualni  prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani mogu prijaviti na dežurni broj telefona 050 486 380.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 66 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla dva dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a u višim predjelima ima snijega i moguća je poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Na dionicama koje vode kroz usjeke ima odrona i vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama.Iz AMSG savjetovali su vozače da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Danas pretežno oblačno, od sredine dana u sjevernim predjelima slab snijeg, a poslijepodne ili tokom noći i u centralnim i južnim predjelima ponegdje slabe padavine. Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, krajem dana i tokom noći pojačan i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha -3 do 13 stepeni.