Bez struje danas dio seoskog područja

Zbog planiranih radova na  elektro-mreži  struju od 9 do 15 neće imati  Rasovo, Pripčići, Tomaševo, Lijeska, Pisana Jela, Barice, Žaljevo, Obod, Glibavač i Sokolac, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 40  sugrađana a dežurne ekipe su  4 puta intervenisale na terenu. 

Na putevima na sjeveru saobraća se usporenije zbog snijega, a kiša koja pada u južnim i centralnim predjelima uslovila je mokre i klizave kolovoze na putevima zbog čega su iz Auto-moto saveza (AMSCG) savjetovali opreznu vožnju.Kako su naveli, u višim predjelima na sjeveru izražena je poledica a ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju sitnih odrona. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Iz Auto moto saveza su kazali da je upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa padavinama. U južnim predjelima kišovito, ponegdje pljuskovi i grmljavina a na sjeveru će padati snijeg i kiša. krajem dana i tokom noći samo snijeg.  Vjetar slab do umjeren ponegdje i pojačan, uglavnom, sjeverni. Najviša dnevna temperatura od 2 do 14 stepeni.