JPU „Dušo Basekić“ uručeno priznanje za razvoj i popularizaciju bicklizma

Biciklistički klub „Ciklomont“ uručio je danas JPU „Dušo Basekić“ priznanje za razvoj i popularizaciju bicklizma.

Promocija sporta i zdravih stilova života svakako je jedan od prioriteta JPU „Dušo Basekić“, što ova ustanova svake godine i dokazuje organizovanjem biciklijade.

Uručujući priznanje predsjednik biciklističkog kluba „Ciklomont“, Milorad Rmandić, iskazao je uvjerenje da će se biciklizam u Bijelom Polju i dalje razvijati, te da će naš grad iznjedriti još uspješnih biciklista.

„Kada imamo podršku brojnih ustanova ne sumnjam da će tako biti i da će biciklizam uživati još veću popularnost. Usvojen je i Strateški plana razvoja sporta za period 2018-2022 godina, tako da će realizacija ovog plana svakako doprinijeti razvoju biciklizma“, kazao je Rmandić.

Direktorica  JPU „Dušo Basekić“, Ida Ćetković, zahvalila se upravi biciklističkog kluba „Ciklomont“ koji je prepoznao doprinos JPU „Dušo Basekić“ popularizaciji i afirmaciji ove sportske discipline.

 „Već pet godina organizujemo takmičenje mališana u vožnji bicikala, jer smatramo da je važno još u tom uzratsu podsticati djecu da budu fizički aktivna i da se bave sportom“, kazala je Ćetković.

Osim JPU „Dušo Basekić“  priznanje za razvoj i popularizaciju bicklizma biciklistički klub „Ciklomont“ uručio je i Centru za sport i rekreaciju, Ministarstvu sporta Crne Gore, Opštini Bijelo Polje, Centru bezbjednosti Bijelo Polje i OŠ „Marko Miljanov“.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE