Bez struje danas Rasovo, Ostrelj i Sutivan

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će od 9 do 15 sati biti Rasovo, Ostrelj i Sutivan, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području naše opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 54 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori saobraća se po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima na sjeveru izražena je poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju. Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz umjeren razvoj visoke oblačnosti,.Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Jutarnja temperatura od minus osam do šest, najviša dnevna od pet do 16 stepeni.