CKB donirala vrijednu kompjutersku opremu bjelopoljskoj gimnaziji

Crnogorska komercijalna banka donirala je danas vrijednu kompjutersku opremu bjelopoljskoj Gimnaziji “Miloje Dobrašinović”, čime će značajno biti unaprijeđen kvalitet informatičke nastave u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Direktor bjelopoljske ekspoziture CKB u Bijelom Polju,  Vukosav Rakonjac i službenica Semija Mušović, uručujući donaciju iskazali su zadovoljstvo što na ovaj način mogu pomoći učenicima i profesorima prestižne institucije obrazovanja u našem gradu.

Oni su istakli da je CKB i na ovaj način pokazala društveno odgovoran odnos prema Gimnaziji “Miloje Dobrašinović” i izrazili  spremnost da se ovakva vrsta pomoći nastavi i u narednom periodu.

Zahvaljujući na značajnoj donaciji, direktor JU Gimnazije ,,Miloje Dobrašinović“, Milko Kovačević,  istakao je da bez savremeno opremljenih kabineta, laboratorija, moderne biblioteke i savremenih učionica nema kvalitetne nastave, te da će današnja donacija omogućiti kvalitetniju informatičku nastavu.

“Kvalitet rada u nastavi i obrazovanju svakako da zavisi i od informatičke opreme,  koja po prirodi stvari zastarijeva i zahtijeva stalno obnavljanje, zato nam i je ova donacija mnogo značajna, a uz pomoć  Ministarstva prosvjete i donacijama institucija kao što je Crnogorska komercijalna banka i u budućem periodu ćemo raditi na unapređenju nastave”, istakao je Kovačević.

Autorka teksta: Sanja Čujović

Izvor i foto: Bjerlopoljska gimnazija