I danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Barice, Pisana Jela, Obod, Žaljevo i Sokolac, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a dodatna opreznost je potrebna na dionicama gdje se izvode radovi.Kako su upozorili iz Auto-moto saveza, duž klisura i Rijeka, učestaliji su odroni.Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno i kišovito, povremeno sa pljuskovima a na jugu i grmljavinom.Mjestimično se očekuju obilnije padavine.Vjetar umjeren do jak, u sjevernim predjelima i na primorju povremeno na udare i veoma jak, južni.Najviša dnevna temperatura od 8 do 19 stepeni.