Profesorica Jelena Đaković dobitnica Plakete za profesionalnu izvrsnost

Profesorici klavira i horskog pjevanja u Školi za osnovno muzičko obrazovanje Jeleni Đaković pripala je nagrada za izuzetan doprinos razvoju visokih etičkih standarda putem služenja u ličnom poslu, profesiji i u zajednici, koju dodjeljuje Rotari klub Bijelo Polje.

Predsjednik Komisije Rotari Kluba Bijelo Polje za dodjelu ovog priznanja, Abaz Dizdarević, kazao je da je teško pobrojati sve uspjehe koje Jelena Đaković postiže u kontinuitetu promovišući ne samo svoju profesiju i Osnovnu muzičku školu, nego i opštinu Bijelo Polje.

Kako se navodi u saopštenju, profesorica Đaković, od  početka svog radnog angažmana u Bijelom Polju 2001.godine, i kao profesorica Osnovne muzičke škole, dirigent Dječijeg i Gradskog hora, ili mentorica Ženske pjevačke grupe KUD Tekstilac, postiže vrhunske rezultate na svim poljima svog angažmana.

Pored brojnih nagrada na Festivalima mladih muzičara Crne Gore, kao i brojnim međunarodnim muzičkim dječijim festivalima, Jelena Đaković je ove godine postigla zapažen rezultat sa Gradskim horom koji je na prvom  međunarodnom Beogradskom festival osvojio drugu nagradu.

RC Bijelo Polje u godini jubileja, na desetogodišnjicu osnivanja, ustanovio je priznanje koje će se svake godine dodjeljivati za izuzetne rezultate postignute u profesiji, koji su u skladu sa vrhunskim načelom Rotary International – Nesebično služenje zajednici.

Saopštenje i foto: Rotari Klub Bijelo Polje

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE