Danas bez struje više sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 09 do 15 sati biti Kruševo, Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crhalj, Kradenik, Vrbe, Ličine, Sipanje, Sušica i Lazovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući  da tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  59 sugrađana a dežurne ekipe su 4 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a dodatna opreznost je potrebna na dionicama gdje se izvode radovi. Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Iz Auto moto saveza su kazali da je upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

Danas se se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme, tokom dana u većem dijelu zemlje suvo. Tokom noći kiša, pljuskovi i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru kiša će povremeno prelaziti u susnježicu i snijeg. Ponegdje u drugom dijelu noći se očekuju intenzivnije padavine, prvenstveno u južnim predjelima.Vjetar slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno pojačan, istočnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha -5 do 9, najviša dnevna 1 do 17 stepeni.