Bez struje danas brojni potrošači

Zbog radova na elektro mreži struju  do 15 sati neće imati Mahala, Okladi, Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Korita, Srđevac, Lozna, Poda, Dubovo, Crniš, Crhalj, Brzava i FemićaKrš, saopštili su i z CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Dvije  bebe  su  rođene na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo  je  46 sugrađana a dežurne ekipe su 7 puta  intervenisale na terenu. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim ptevima a vidljivost je djelimično smanjena na sjeveru, saopšteno je iz Auto moto saveza. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog mogućih sitnijih odrona. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima.  Prijepodne duž obale nešto više oblaka.Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Najviša dnevna temperatura 22 stepena.