I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Srđevac, Kisjela Voda, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Mioče, Kanje, Milovo, Konatari, Gubavač, Bistrica, Mojstir i Požeginja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 52 sugrađana, a dežurne ekipe su deset puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog mogućih sitnijih odrona.

Danas pretežno sunčano, uz ponegdje malu do umjerenu oblačnost.Vjetar slab do umjeren, dominantno južni. Najviša dnevna 15 do 24 stepena.