Danas uredno snabdijevanje električnom energijom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 52 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća nesmetano, a vozačima se savjetuje oprezna vožnja na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog mogućih sitnijih odrona. Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljan, u terminima ne dužim od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura biće do 27 stepeni.