Danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Srđevac, Crnča, Radulići, Godijevo, Goduša, Ivanje, Sipanje, Ličine, Sušica, Osmabegovo selo, Čampari, Dupljaci, Moravac, Kisjela Voda, Unevina, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Sutivan, Gubavač, Konatari, Bistrica, Mojstir, Kanje i Požeginja; od 10 do 11 sati Rasovo, Loznice, Boljanina i Zminac; od 9 do 12 Srđevac, Laholo, Crniš, Lozna, Poda, Bioča i Jagoče; a od 11 do 15 sati Dupljaci, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 48 sugrađana,  a dežurne ekipe su šest puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a vozačima su iz Auto-moto saveza savjetovali oprezniju vožnju na dionicama koje prolaze kroz usijeke zbog mogućih sitnijih odrona.

Danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno i pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha biće do 27 stepeni.