Bez struje Dolac, Potkrajci i Grančarevo

Zbog radova na elektromreži struju od 9 do 15 časova neće imati Dolac, Potkrajci i Grančarevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 49 sugrađana,  a dežurne ekipe su tri puta  intervenisale na terenu.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima I uglavnom uz dobru vidljivost, osim na pojedinim dionicama u sjevernim predjelima, gdje je vidljivost smanjena zbog magle. Iz Auto-moto saveza vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Dodatna pažnja je neophodna na putevima na kojima se izvode radovi, jer je izmijenjen režim vožnje.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a krajem dana ili tokom noći mjestimično se očekuje kiša. Vjetar uglavnom slab do umjeren sjeverni, u južnim predjelima tokom dana promjenljiv. Jutarnja temperatura od dva do 15, najviša dnevna od 16 do 27 stepeni.