TA „RAMS“ predstavila „Slow food travel“ program u Litvaniji

Turistička agencija „RAMS“ predstavila je svoj „Slow food travel“ program na šestom Evropskom kongresu ruralnog turizma, koji se od 3. do 5. oktobra održao u Litvaniji, u gradu Druskinikai.

Sabina Ramović iz turističke agencija „RAMS“, kazala je da je bilo veliko zadovoljstvo učestvovati na tako važnom događaju, koji je okupio veliki broj učesnika iz 26 zemalja svijeta.

„Imali smo priliku da slušamo predavače koji su govorili o ruralnom turizmu i njegovom razvoju, i to ne samo u Evropi, već i u cijelom svijetu, jer veliki boroj učesnika bio je iz Centralne Azije i Kine, a uspjeli smo da sa njima podijelimo i naša iskustva i predstavimo „Slow food travel“ program“, kazala je Ramović, dodajući da bi razvojem programa  „Slow food travel“ imali više turista, što bi obogatilo turističku ponudu Crne Gore.

 

Ona je napomenula da su učešće na Evropskom kongresu ruralnog turizma obezbijedili zahvaljujući konkursu „Tržište ideja“.

„Prijavili smo se sa našim programom „Slow food travel“, uspjeli smo i da pobijedimo, nakon čega je i uslijedio poziv da budemo učesnici Evropskog kongresa ruralnog turizma, jer je naša ideja izabrana kao najbolji primjer u Evropi, od svih prispjelih aplikacija“, navela je Ramović.

Evropski kongres ruralnog turizma održava se svake četvrte godine, u organizaciji EURO GITES, koja okuplja asocijacije za ruralni turizam iz cijele Evrope, a cilj turistička agencija „RAMS“ je i da Crna Gora postane članica tog udruženja.

 

Autorka: Sanja Čujović

Foto: TURISTIČKA AGENCIJA „RAMS“

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE