Bijelo Polje bogatije za pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođeno je pet beba.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na području naše opštine danas će biti uredno snabdijevanje električnom enenrgijom, jer u CEDIS-u, nijesu planirali radove na niskonaponskoj elektromreži i dalekovodima.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 82 sugrađana,  a dežurne ekipe su tri puta  intervenisale na terenu.

Vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vozačima se preporučuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.Auto moto savez Crne Gore je upozorio da se dodatna pažnja preporučuje na putevima gdje je izmijenjen režim saobraćaja.Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Danas pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, a u popodnevnim satima, prvenstveno u planinskim oblastima, tek ponegdje moguća krakotrajno kiša i grmljavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, sjevernih smjerova, na krajnjem jugoistoku, krajem dana i tokom noći, umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 28 stepeni.