Bez struje danas Goduša, Zaton, Ostrelj i Ramčina

Zbog radova na elektromreži,  struju  od 9 do 15 časova neće imati Goduša, Zaton, Ostrelj i Ramčina, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih isključenja vode, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 52 sugrađana,  a dežurne ekipe su tri puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna  beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim uslovima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).AMSCG je upozorio da se dodatna pažnja preporučuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima gdje je izmijenjen režim saobraćaja.Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

U Crnoj Gori danas promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uslovima za rijetku pojavu kratkotrajno slabe kiše tokom popodneva, prvenstveno na jugu. Tokom jutra na sjeveru, po kotlinama moguća magla. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, ujutru na krajnjem jugoistoku kratkotrajno pojačan, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 19, najviša dnevna 18 do 28 stepeni.