Danas uredno snabdijevanje električnom energijom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno,  a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražile su 63 osobe,  a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz povoljne uslove za vožnju, dok na sjeveru magle ima mjestimično po kotlinama i duž riječnih tokova.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti postuju postavljenu signalizaciju. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, sa maksimalnom temperaturom do 33 stepena.Na sjeveru tokom dana umjeren razvoj oblačnosti, ponegdje uslovi za kratkotrajnu kišu i grmljavinu, prvenstveno u zapadnim oblastima. Vjetar slab do umjeren, promenljivog smjera, krajem dana ponegdje pojačan, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura biće do 33 stepena.