Povodom Dana unutrašnjih poslova u subotu taktičko-tehnički zbor

Povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, Uprava policije i Centar bezbjednosti Bijelo Polje na gradskom trgu u Bijelom Polju organizovaće u subotu, 22. septembra taktičko-tehnički zbor, u okviru kojeg će biti izloženo naoružanje i materijalno-tehnička sredstva koja koriste u radu.

Arsenal naoružanja, vozila, kao i cjelokupna opremu prezentovaće policijski službenici organizacionih jedinica Centra bezbjednosti, pripadnici Specijalne antiteroritičke jedinice iz Podgorice, kao i službenci granične i saobraćajne policije, kazao je za Radio Bijelo Polje, Dalibor Jeremić, zamjenik komandira stanice policije Centra bezbjednosti Bijelo Polje.

„To će biti prilika da se svi zainteresovani građani upoznaju sa radom naših službi, da ostvare neposredan uvid u naoruženje i opremu, postave policijskim službenicima pitanja, a uprao tako ćemo i rad policije učiniti transparentnijim“, kazao je Jeremić, pozivajući sve građane, naročito djecu školskog uzrasta da prisustvuju taktičko-tehničkom zboru, koji će se održati u terminu od 12 do 14 sati.

Povodom Dana unutrašnjih poslova Uprava policije i Centar bezbjednosti realizovaće i niz drugih aktivnosti i to pod nazivom „U službi građana i Crne Gore“.

„Organizovaćemo akciju dobrovoljnog davanja krvi, tako da će već 25. septembra više od  30 policijskih službenika dati krv. Planirana je i biciklijada, koja će se održati u dvorištu škole „Marko Miljanov“, a to će biti prilika da službenici policije održe mališanima predavanje na temu bezbjednost i saobraćaj.Takođe u svim osnovnim školama će biti održan čas bezbjednosti za učenike prvih razreda, a predviđene su i edukativne radionice na temu zloupotrebe opojnih droga i vršnjačkog nasilja“, naveo je zamjenik komandira stanice policije Centra bezbjednosti Bijelo Polje i dodao da će sve aktivnosti biti realizovane u periodu od 22. septembra do 1. oktobra.

Autorka: Sanja Čujović

Foto:Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Bez saglasnosti Redakcije zabranjeno je preuzimanje sadržaja sa veb portala Radija Bijelo Polje