Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom energijom na području Opštine je uredno a tokom dana neće biti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu – Bistrica.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 86 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano na većini puteva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle i savjetovali vozače da voze oprezno i prilagođeno saobraćajnim i vremenskim uslovima. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Tokom prijepodneva biće sunčano dok je od sredine dana moguća kiša, pljusak i grmljavina.Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u noćnim satima ponegdje umjeren do pojačan, sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 32 stepena.