Bez struje Pavino polje i okolna sela

Zbog hitnih radova na elektro mreži struju  do 15 sati neće imati  Pali, Kukulje, Ličine, Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Bijeli Potok, Gorice, Kovren, Bliškovo i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja vode, kazali su u Vodovodu – Bistrica.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana,  a dežurne ekipe 4 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano na većini puteva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle i savjetovali vozače da voze oprezno i prilagođeno saobraćajnim i vremenskim uslovima. Na dionici regionalnog puta, Pljevlja – Mojkovac, na mostu na Đurđevića Tari doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od 14 do 14 sati i 30 minuta . Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i uglavnom suvo. Na sjeveru, po kotlinama je moguća magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura od sedam do 20 stepeni, najviša dnevna 32 stepena.