Bez struje danas više naselja i sela

Zbog planiranih radova na mreži, danas će u terminu od. devet do 15 časova bez napajanja električnom energijom ostati Dobrinje, Kisjela Voda, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Gubavač, Oluje, Konatari, Milovo, Kanje, Mioče, Dobrinje, Bistrica, Mojstir i Požeginja, saopštili su iz Cedis-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da za danas nema planiranih isključenja.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, a dežurna ekipa je osam puta intervenisala na terenu.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se tokom dana očekuje redovan saobraćaj. .

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

NA PUTEVIMA U ZEMLJI SAOBRACAJ SE OBAVLJA PO SUVIM KOLOVOZIMA I UZ MJESTIMICNO SMANJENU VIDLJIVOST U SJEVERNIM PREDJELIMA. MOGUCA JE POJAVA SITNIJIH ODRONA. VOZACIMA SAVJETUJEMO OPREZNU VOZNJU I POSTOVANJE PRAVILA SAOBRACAJA.

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim satima, na krajnjem jugoistoku, kratkotrajno pojačan, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 33 stepena.