U petak promocija knjige ,,Svakodnevno kada mrem“

Promocija knjige ,,Svakodnevno kada mrem“, autora Dragana Popadića, biće održana u petak 14. septembra, u kući Rista Ratkovića, sa početkom u 20 časova.

Pjesme i teme u zbirci podijeljene su na više cjelina, od kojih ,,kobajagi“ o sebi, ljubavne, duhovne, misaone i druge, koje su nastale između već utvrđenog i dokazanog pisanja autora.

,,Različite su pjesme jer ja imam taj neki ,,okidač“ koji mi daje inspiraciju, nekada je to zvjezdano nebo, prolaznost vremena, tuđe pjesme, pjesnici i stvaraoci. Dosta sam oprezan sa objavljivanjem knjiga, jer želim da u javnost izađe samo ono što je dobro“, kazao je za Radio Bijelo Polje, autor knjige, Dragan Popadić.

On je naglasio da o poeziji ne treba mnogo govoriti, već je kako ističe, treba čitati.

,,Očekujem da ljubitelji poezije iz Bijelog Polja prisustvuju promociji, a ja ću pokušati da im obezbijedim  i besplatne knjige“, saopštio je Popadić.

O djelu Popadića govoriće direktor Radija Bijelo Polje Dragić Rabrenović, kao i autor.

Dragan Popadić, novinar iz Tivta, rođen je 26. 08. 1961. godine u Zrenjaninu. Žurnalistiku je završio na FPN-u u Beogradu. Od 1995. godine direktor je Radija Tivat. Objavio knjigu ,,Grčka trilogija“ (,,Jelena od Sparte“, ,,Rat za troju“, ,,Agamemnon i Klitemestra“), i zajedno sa Ivanom Toskićem knjigu poezije za djecu na crnogorskom i romskom jeziku, ,,Što se ne bi mjesec jeo“ - ,,Sose luna ma te has“.

Autorka: Eldina Bećirović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE