Pomoć Crvenog krsta za Androvo liječenje

Opštinska organizacija Crvenog krsta u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore  uplatila  je 300 eura na račun sugrađanina Andra Furundžića, kome je novac potreban kako bi otputovao u Tursku na liječenje.

Ovaj dvadesetosmogodišnji  Bjelopoljac, koji već četiri godine zbog oboljenja bubrega tri puta nedjeljno odlazi na dijalizu, jedinu nadu i spas za sopstveni život vidi u transplantaciji organa,  ali mu je za odlazak na kliniku Acibaden, gdje planira liječenje, neophodno 30.000 eura, koje porodica,  zbog teške materijalne situacije, nije u mogućnosti da obezbijedi.

U Crvenom krstu kažu da ovo nije prvi put da pomažu  Furundžićima, pa su u više navrata obezbjeđivali pakete sa prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

“Nastavićemo da pratimo situaciju, pa ćemo, ukoliko bude potrebno, pomoći u skladu sa našim mogućnostima. Pozivamo  sugradjane, sve ljude dobre volje i privredne subjekte, da i oni  pomognu ovom mladiću da otputuje na željenu transplataciju i nastavi normalno  svoj život”, kažu u Crvenom krstu.

Svi koji žele da pomognu Andru, novac  mogu  uplatiti  na žiro-račun majke Stanislava Furundžić - CKB 510-3003962285147-31

Tekst:Tanja Dangubić

Izvor i foto:Opštinska organizacija Crvenog krsta

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE