Bez struje veliki dio naše opštine

Zbog hitnih radova na elektro mreži struju  do 10:30 neće imati  Crnča, Radulići, Golijevo, Ivanje, Crhalj, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Dupljaci, Moravac, Đalovići i Vrh, a do 15 časova Kanje, Dobrinje, Osmanbegovo Selo i Ličine, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja vode, kazali su u Vodovodu – Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana,  a dežurne ekipe su 9 puta intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano na većini puteva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle i savjetovali vozače da voze oprezno i prilagođeno saobraćajnim i vremenskim uslovima. Na dionici regionalnog puta, Pljevlja – Mojkovac, na mostu na Đurđevića Tari doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od 14 do 14 sati i 30 minuta . Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori biće pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno, a najviša temperatura iznosiće 34 stepena. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na udare ponegdje i jak, sjeverni, krajem dana u slabljenju, najavljeno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Jutarnja temperatura od 9 do 23, najviša dnevna 20 do 34 stepena.