Bez struje Tomaševo i okolina

Zbog radova na elektro mreži struju do 15 časova neće imati Tomaševo, Muslići, Glibavac, Pape, Grančarevo, Ujniče, Obod, Žaljevo, Potrk, Lijeska, Sokolac, Barice i Boljanina, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja vode, kazali su u Vodovodu – Bistrica.

 Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 68 sugrađana,  a dežurne ekipe 4 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano na većini puteva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle i savjetovali vozače da voze oprezno i prilagođeno saobraćajnim i vremenskim uslovima. Na dionici regionalnog puta, Pljevlja – Mojkovac, na mostu na Đurđevića Tari doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila od 14 do 14 sati i 30 minuta . Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti.Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, u jutarnjim i noćnim satima na udare ponegdje i jak, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 23, najviša dnevna od 17 do 33 stepena.