I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na elektromreži struju od 9 do 15 časova neće imati  Jablanovo, Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Vrbe, Sipanje, Ličine, Sušica, Osmanbegovo Selo, Moravac, Dupljaci, Đalovići i Kukulje, dok će bez struje od 10 do 11 sati biti Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Bijeli Potok, Gorice, Kovren, Bliškovo i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja vode, kazali su u Vodovodu – Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 78 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se uredan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Danas malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uglavnom u popodnevnim satima uz jači razvoj oblačnosti mjestimično ima uslova za kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu. Vjetar uglavnom slab do umjeren, dominantno zapadnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 7 do 20, najviša dnevna 20 do 32 stepena.