I danas isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 časova biti   Kovren, Kisjela Voda, Sutivan, Kukulje, Sela, Kanje, Dobrakovo, Mioče, Milovo, Dobrinje, Gubavač, Bistrica, Mojstir i Požeginja,saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje  u gradu i  prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  77 sugrađana,  a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano uz povremeno malu ili umjereno oblačnost i toplo. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla, a poslijepodne u planinama lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Jutarnja temperatura od deset do 21, najviša dnevna 22 do 35 stepeni.