Danas bez isključenja struje

Uredno je snabdijevanje strujom mna cijelom području opštine, za danas nijesu planirani radovi na elektro- mreži, te neće biti ni isključenja, saopštavaju iz CEDIS-a.

 

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 47 osoba, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

 

Lokalni i međunarodni vozovi ovoga jutra saobraćali su prema utvrđenom redu vožnje , saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da redovan željeznički saobraćaj očekuju i u nastavku dana.

 

Učesnike u saobraćaju očekuju nepovoljne vremenske prilike. Zbog kiše, mjestimičnog zadržavanja vode na kolovozu i ponegdje smanjene vidljivosti  saobraća se usporenije. Iz AMSCG upozoravaju i na povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi, te se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

 

Umjereno do pretežno oblačno, povremeno i mjestimično slaba kiša. Tokom dana se očekuje i dosta suvog vremena. Vjetar slab promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima umjeren južni. Jutarnja temperatura vazduha od 5 do 17, najviša dnevna od 13 do 23 stepena.