U Službi hitne pomoći 56 intervencija tokom prethodnog dana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 56 osoba, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez električne energije od 08 do 14 sati biti Mahala,Božovića polje,Šolje, Rijeka i Ćukovac, od 14 do 20 sati Nikoljac (dio naselja između škole i kapele), a od 09 do 17 sati  Bliškovo, Pavino Polje, Draškovina, Ribarevine, Kruševo, Gornji Mojstir, Lješnica i Lipnica. Bez struje će od 09 do 16 sati biti Žaljevo, Ostrelj, Ravna rijeka – Majstorovina i Zaton, a od 08 do 16:00 sati Bliškovo, Slatka, Stožer i Kičava, saopštavaju iz CEDIS-A.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, za danas nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži pa neće biti ni isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni vozov za Podgoricu ovoga jutra saobraćao jeu prema utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni voz kasnio 15 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da očekuju redovan željeznički saobraćaj u nastavku dana.

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Promjenljivo do potpuno oblačno, mjestimično, uglavnom slaba kiša, u južnim predjelima moguć i pljusak, a tokom dana i kraći sunčani periodi. Vjetar slab do umjeren, istočnih smjerova, ponegdje na jugu kratkotrajno pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 25 stepeni.