Talentovana Asja Džogović osvojila još jedan Grand Prix

Mlada Bjelopoljka Asja Džogović osvojila je još jedan Grand Prix, kao i prvo mjesto na Internacionalnom festivalu u Beogradu.

Ova šarmantna djevojčica učešćem na "Angel voice Belgrade Internacional music" festivalu, još jednom je pokazala svoj raskošni talenat kao i svoju posvećenost muzici i pjevanju.

“Na poziv organizatora 10. jubilarnog Internacionalnog festivala u Beogradu, predstavila sam se pjesmom "Želim", autora Danijela Alibabić, za koji je tekst pisala Natalija Pavićević, a aranžman Dejan Božović. Kao i na prethodnim festivalima i na ovom sam dala sve od sebe, da sebe, ali i svoje autore predstavim na najbolji način” kazala je Asja.

Ona je istakla da je žiri u konkurenciji takmičara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Bugarske, nagradio njen nastup sa svim desetkama, pa je osvojila tri nagrade za najbolju pjesmu, najbolja pjesma u svom uzrastu i Grand Prix cijelog festivala.

“Kao posebna nagrada, uslijedio je i poziv na tri Međunarodna festivala u Istanbulu i Sofiji. Nakon svega, osjećam se vrlo ponosno, uz veliku podršku mojih roditelja i braće. Ovom prilikom želim da se zahvalim Opštini Bijelo Polje, koja podržava moj rad i nastupe, a zahvalnost upućujem i Radiju Bijelo Polje i urednicima” istakla je Asja.

 

Tekst: Vanja Šabanović

Foto: privatna arhiva