I danas radovi na elektro mreži, više naselja bez struje

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez električne energije od od 08 do 14 ostati  Godijevo-škola, Kostići, Mojkovačka ulica i Slatka, od 08 do 16 sati Bliškovo, Slatka, Stožer, Grab i Kičava. Od 09 do 16 sati bez struje će biti Medanovići, Babića brijeg, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Dubovo, Ribarevine, Goduša i Crhalj, a od 09 do 17 sati biće isključena domaćinstva u Lješnici, saopštavaju iz CEDIS-A.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 40 osoba, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

 Lokalni i međunarodni vozovi ovoga jutra saobraćali su prema utvrđenom redu vožnje , saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da redovan željeznički saobraćaj očekuju i u nastavku dana.

 U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na  sitnije odrone. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

 Promjenljivo do potpuno oblačno, mjestimično slaba kiša, u južnim prijedelima moguće već prijpodne. Vjetar uglavnom slab do umjeren istočnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 25 stepeni.

 c