Ljekarsku pomoć zatražilo više od 80 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 78 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće. 

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni jutros kasnio oko sat vremena. Očekuju redovan saobraćaj tokom dana.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

POJACAN INTEZITET SAOBRACAJA OCEKUJE SE TOKOM DANA NA SVIM VAZNIJIM PUTNIM PRAVCIMA NAROCITO NA PUTEVIMA PREMA MORU. IZ AMSCG VOZACIMA SAVJETUJUDA VOZE OPREZNO, DA BUDU STRPLJIVI U VOZNJI I DA ZA PUTOVANJE KORISTE RANE JUTARNJE ILI KASNE VECERNJE SATE.

Pretežno sunčano i veoma toplo. U popodnevnim satima uz promjenljivu oblačnost lokalno kratkotrajno kiša ili pljusak praćen grmljavinom, uglavnom u sjevernim i centralnim predjelima. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 22 do 36 stepeni.